24-uurs service

Bel ons op:

(0575) 56 55 55

Wat kunnen wij u bieden?

Roofing Service Nederland B.V. is al meer dan 50 jaar actief in het voeren van resultaatgericht en planmatig onderhoud en beheer van daken op meer dan 1.500 locaties verspreid door heel het land. Wij verzorgen het dakonderhoud van A tot Z, waarbij wij met een beproefde formule aan de slag gaan. Deze wordt voortdurend aan de meest strenge kwaliteitscontroles onderworpen om de beste garanties te kunnen bieden. Naast het bieden van periodiek onderhoud van uw dak hebben wij ook een calamiteitenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Alle disciplines zijn binnen onze onderneming vertegenwoordigd, van beheer en onderhoud van kunststof en bitumen daken en het keuren en installeren van diverse hoogwaardige veiligheidssystemen tot het beheren en professioneel onderhouden van energiedaken en duurzame dakoplossingen.

24-uurs service en beheer van daken

Waarom is Roofing Service Nederland B.V. de juiste partij?

Wij kunnen u meerdere redenen geven om te kiezen voor de professionele en hoogwaardige dienstverlening van Roofing Service Nederland B.V.:

• Wij voeren jaarlijks op meer dan 1.500 locaties door heel Nederland professioneel dakonderhoud uit.

• Maar liefst 98% van al onze klanten is bijzonder tevreden over onze reactiesnelheid bij calamiteiten, onze proactieve werkhouding, de ervaring en service van onze vakkundige inspecteurs en de effectieve, transparante en resultaatgerichte werkwijze die wij aanhouden.

• Wij werken dagelijks met tien specialistische en bijzonder ervaren onderhoudsploegen.

• Wij bieden een landelijke dekking, inclusief de Waddeneilanden.

• Onze service is gegarandeerd snel en voortdurend bereikbaar.

• De inspecteurs van Roofing Service Nederland B.V. worden specifiek getraind in het beheren en onderhouden van alle specifieke facetten.

• Binnen ons klantenbestand vindt u onder meer bekende namen als Universiteit Utrecht, Lidl en Blokker, als diverse instellingen en organisaties, zoals gemeenten, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en scholen.

Recente projecten

U kunt bij ons terecht voor

Dakrenovatie

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er een dakrenovatie aan de orde is. Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur. Vervolgens kunnen deze adviseren nader worden bekeken op bouwfysische en windbelasting technische punten door de calculatieafdeling, waarna er een heldere en gespecificeerde offerte kan worden opgesteld.

Dakonderhoud

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen. Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan Roofing Service Nederland B.V. u een zeer complete dienstverlening bieden binnen een landelijke dekking.

Dakveiligheid

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren. In Nederland behoren wij tot de belangrijkste spelers op het gebied van dakveiligheid. Wij zijn dan ook in staat om u van A tot Z van dienst te zijn. Dat wil zeggen dat wij u kunnen adviseren, het gewenste systeem kunnen implementeren en zorgen voor de nodige nazorg, inclusief de bijbehorende keuringen.

Sedumdak

Roofing Service Nederland B.V. heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u hierin een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan dakparken, groendaken, zonnepanelen en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die jarenlang meegaan. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en eisen betreffende het dak, zodat wij u aan de hand hiervan de beste oplossingen kunnen voorstellen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bijzonder geschikt om te plaatsen op daken die volledig plat zijn of die licht hellend zijn. Helaas is het plaatsen van zonnepanelen niet altijd even eenvoudig. Zo kan het erg lastig zijn om zonnepanelen te plaatsen wanneer het dakoppervlak relatief beperkt is, wanneer de dakisolaties zacht zijn of in het geval van lichte dakconstructies. Roofing Service is dé partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen.

Dakcoating (vloeibare dakbedekking)

Witte daken kunnen worden gerealiseerd met een coating, met bitumendakbedekking of bijvoorbeeld met een soorten kunststof dakbedekkingen. Het voordeel van de witte kleur is dat warmte wordt afgeweerd doordat de stralen van de zon weerkaatsen. Hiermee kan al gemakkelijk een temperatuurdaling van 5 graden Celsius worden gerealiseerd in het gebouw, waardoor de airco aanzienlijk minder hard hoeft te werken. Dit scheelt natuurlijk ook enorm op de energierekening.

dak verduurzamen

Dakdekker gezocht voor dakonderhoud of renovatie?