Dakonderhoud

Bel ons op:

(0575) 56 55 55

Dakonderhoud door een professional

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen.

Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan Roofing Service Nederland B.V. u een zeer complete dienstverlening bieden binnen een landelijke dekking.

Zo bieden wij u een helder inzicht door middel van jarenplanningen en MJOP’s, maken wij resultaatgerichte afspraken met u, voeren wij het onderhoud uit conform een beproefde methodiek, stellen wij transparante onderhoudscontracten met u op, verzorgen wij vakkundige rapportages over ieder specifiek dakvlak en kunt u altijd een beroep doen op onze snelle en professionele calamiteitenservice.

 

Dakonderhoud door Roofing Service Nederland

Roofing Service Nederland B.V. is al meer dan 50 jaar actief in het voeren van resultaatgericht en planmatig dakonderhoud en beheer van daken op meer dan 1.500 locaties verspreid door heel het land. Wij verzorgen het dakonderhoud van A tot Z, waarbij wij met een beproefde formule aan de slag gaan.

Deze wordt voortdurend aan de meest strenge kwaliteitscontroles onderworpen om de beste garanties te kunnen bieden. Naast het bieden van periodiek onderhoud van uw dak hebben wij ook een calamiteitenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

Alle disciplines zijn binnen onze onderneming vertegenwoordigd, van beheer en onderhoud van kunststof en bitumen daken en het keuren en installeren van diverse hoogwaardige veiligheidssystemen tot het beheren en professioneel onderhouden van energiedaken en duurzame dakoplossingen.

dakonderhoud door werknemer Roofing Service

Waarom is Roofing Service Nederland B.V. de juiste partij voor dakonderhoud?

Wij kunnen u meerdere redenen geven om te kiezen voor de professionele en hoogwaardige dienstverlening van Roofing Service Nederland B.V.:

 • Wij voeren jaarlijks op meer dan 1.500 locaties door heel Nederland professioneel dakonderhoud uit.
 • Maar liefst 98% van al onze klanten is bijzonder tevreden over onze reactiesnelheid bij calamiteiten, onze proactieve werkhouding, de ervaring en service van onze vakkundige inspecteurs en de effectieve, transparante en resultaatgerichte werkwijze die wij aanhouden.
 • Wij werken dagelijks met tien specialistische en bijzonder ervaren onderhoudsploegen.
 • Wij bieden een landelijke dekking, inclusief de Waddeneilanden.
 • Onze service is gegarandeerd snel en voortdurend bereikbaar.
 • De inspecteurs van Roofing Service Nederland B.V. worden specifiek getraind in het beheren en onderhouden van alle specifieke facetten.
 • Binnen ons klantenbestand vindt u onder meer bekende namen als Universiteit Utrecht, Lidl en Blokker, als diverse instellingen en organisaties, zoals gemeenten, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en scholen.

 

Wat mag u verwachten van ons dakonderhoud?

Uiteraard wordt er voortdurend aan gewerkt om de overlast als gevolg van de werkzaamheden zo veel mogelijk tot een minimum te beperken. U mag verwachten dat de werkplek volledig schoon wordt achtergelaten. Daarbij zorgen wij zelf voor het afvoeren van afval, uiteraard op verantwoorde wijze.

Welke specifieke werkzaamheden worden er uitgevoerd bij het dakonderhoud?

Wanneer u het preventief dakonderhoud laat uitvoeren door de specialisten van Roofing Service Nederland B.V., dan worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd door onze ervaren onderhoudsmonteur:

 • Een volledige reiniging van de dakgoten, de hemelwaterafvoeren en het complete dakoppervlak.
 • Een professionele inspectie van het dakoppervlak, waarbij extra aandacht wordt besteed aan de aanwezigheid van chemische vervuiling, mechanische beschadigingen, verzakkingsscheuren en andere afwijkende veranderingen.
 • Het inspecteren van de conditie en de waterdichtheid van de naadverbindingen, de dakhuid, de randaansluiting, de afsluitprofielen, de dakbanen, de expansievoegen, de afvoeraansluitingen, de lichtkoepelaansluitingen, de schoorsteenaansluitingen en andere aanwezige doorvoeren.
 • Het aan de hand van de uitgevoerde inspectie (preventief) herstellen van kritieke punten, zoals onder meer aan de hemelwaterafvoeren, de ontluchtingen en de doorvoeren.
 • Het herstellen van tijdens de inspectie ondervonden kleine gebreken. Hierbij gaat het om gebreken die op dezelfde dag met de aanwezige materialen en gereedschappen hersteld kunnen worden door de onderhoudsinspecteur.

Het inspectierapport
Na het uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden ontvangt u van ons een dak inspectierapport dat ieder dakvlak gedetailleerd beschrijft. Hierin vindt u onder meer een weergave van de huidige staat van de dakdoorvoeren, de opstanden, het randwerk, de dakbedekking, het lood en de lichtkoepels.

Uiteraard toont het inspectierapport ook welke reparaties zijn uitgevoerd, indien van toepassing, en welke constateringen er zijn gedaan. Een renovatie of groot onderhoud kan op deze wijze al heel vroeg worden gedetecteerd. Uiteraard kunnen wij in dit geval zorgen voor een kostenoverzicht van de noodzakelijke werkzaamheden. Zo heeft u altijd alles helder betreffende de staat van uw dak en komt u nooit onverwacht voor hoge kosten te staan.

Service en contact
Roofing Service Nederland B.V. is al meer dan 50 jaar actief in de branche en voert voortdurend alles in eigen beheer uit, van dakrenovatie tot dakonderhoud en van het realiseren van groendaken tot het plaatsen van lichtkoepels- en straten. Wij hebben een professioneel team met een ruime ervaring.

Calamiteitenservice
Wanneer u last heeft van een lekkage, dan kunt u altijd contact opnemen met onze calamiteitenservice door te bellen naar 0575 – 65 55 55. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier. Ons professionele calamiteitenteam staat 24/7 voor u klaar, alle dagen van het jaar.

Wanneer het om een spoedgeval gaat, dan kunnen wij altijd op de korte termijn ter plaatse zijn. Wij hebben vakmensen door heel Nederland en komen direct in actie wanneer u een lekkage ondervindt. Zo kunnen wij acute problemen per direct oplossen.

Kosten
Uiteraard ontvangt u bij het afmelden een volledige rapportage van ons. Dit betreft een helder overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u verricht hebben, van de materialen die wij hierbij gebruikt hebben en de uren die hiervoor in rekening zullen worden gebracht. Uiteraard kunt u hierin ook de bijbehorende kosten voor de dienstverlening vinden.

Wanneer wij problemen ondervinden die niet in relatie tot het dak staan, zoals bijvoorbeeld bouwkundige gebreken, dan kunnen wij deze ook aan u mededelen en, indien gewenst, voor u verhelpen.

Recente projecten

U kunt bij ons terecht voor

Dakrenovatie

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er en dakrenovatie aan de orde is. Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur.

Vervolgens kunnen deze adviseren nader worden bekeken op bouwfysische en windbelasting technische punten door de calculatieafdeling, waarna er een heldere en gespecificeerde offerte kan worden opgesteld.

Dakonderhoud

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen.

Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan Roofing Service Nederland B.V. u een zeer complete dienstverlening bieden binnen een landelijke dekking.

Dakveiligheid

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren.

In Nederland behoren wij tot de belangrijkste spelers op het gebied van dakveiligheid. Wij zijn dan ook in staat om u van A tot Z van dienst te zijn. Dat wil zeggen dat wij u kunnen adviseren, het gewenste systeem kunnen implementeren en zorgen voor de nodige nazorg, inclusief de bijbehorende keuringen.

Sedumdak

Roofing Service Nederland B.V. heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u hierin een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan dakparken, groendaken, zonnepanelen en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die jarenlang meegaan.

Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en eisen betreffende het dak, zodat wij u aan de hand hiervan de beste oplossingen kunnen voorstellen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bijzonder geschikt om te plaatsen op daken die volledig plat zijn of die licht hellend zijn. Helaas is het plaatsen van zonnepanelen niet altijd even eenvoudig. Zo kan het erg lastig zijn om zonnepanelen te plaatsen wanneer het dakoppervlak relatief beperkt is, wanneer de dakisolaties zacht zijn of in het geval van lichte dakconstructies. Roofing Service is dé partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen.

Dakcoating (vloeibare dakbedekking)

Witte daken kunnen worden gerealiseerd met een coating, met bitumendakbedekking of bijvoorbeeld met een soort kunststof dakbedekkingen. Het voordeel van de witte kleur is dat warmte wordt afgeweerd doordat de stralen van de zon weerkaatsen.

Hiermee kan al gemakkelijk een temperatuurdaling van 5 graden Celsius worden gerealiseerd in het gebouw, waardoor de airco aanzienlijk minder hard hoeft te werken. Dit scheelt natuurlijk ook enorm op de energierekening.

diensten dakrenovatie

Dakdekker gezocht voor dakonderhoud of renovatie?