Dakrenovatie

Bel ons op:

(0575) 56 55 55

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Wanneer is er nu een dakrenovatie nodig? Dit is vaak lastig te zeggen, zeker wanneer er onvoldoende inzicht in daken aanwezig is. U heeft kennis en ervaring nodig om dit te kunnen beoordelen. Wanneer u precies wilt weten in welke staat uw dak verkeert, dan kunt u een nulmeting laten uitvoeren.

Aan de hand hiervan kan een volledig en overzichtelijk rapport worden opgesteld. Hierin staat niet alleen beschreven hoe uw dak er nu voorstaat, maar ook wat u mag verwachten in de toekomst.

Het is uiteraard ook aan te raden om te kiezen voor planmatig dakonderhoud van professioneel niveau om jaarlijks inzicht te houden in de actuele staat van het dak. Dit voorkomt dat u ineens voor vervelende en vaak kostbare verrassingen komt te staan.

Dakrenovatie van Roofing Service Nederland

Kies voor de dakrenovatie van Roofing Service Nederland B.V.

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er een dakrenovatie aan de orde is. Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur.

Vervolgens kunnen deze adviezen nader worden bekeken op bouwfysische en windbelasting technische punten door de calculatieafdeling, waarna er een heldere en gespecificeerde offerte kan worden opgesteld. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van fotomateriaal.

Het dakrenovatie project kan, na goedkeuring van de offerte, worden voorbereid en vervolgens worden uitgevoerd door onze eigen ervaren en vakkundige professionals. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en volgen de wetgevingen en richtlijnen op de voet.

Uiteraard worden er tijdens de uitvoering regelmatig controles uitgevoerd bij de dakrenovatie en wordt de kwaliteit voortdurend bewaakt. De oplevering wordt gezamenlijk uitgevoerd ten einde van de renovatiewerkzaamheden, waarbij u na goedkeuring een garantiecertificaat van ons ontvangt. Dit betekent dat wij u een service van A tot Z kunnen bieden.

 

Uitstekende garanties

Wij zitten al meer dan 50 jaar in het vak en dit betekent dat wij een flinke lading ervaring met ons meedragen naar ieder project. Wij zijn volledig onafhankelijk wanneer het gaat om de samenwerking met leveranciers, waardoor wij op dit gebied allround zijn. We hebben dan ook de complete controle op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij houden bij ieder project een transparante werkwijze aan die gericht is op een eindresultaat naar wens en van de beste kwaliteit. Uiteraard gaan wij hierbij voortdurend uit van uw verwachtingen, waardoor u niet anders dan een vriendelijke service mag verwachten bij onze dakrenovatie. Onze complete dienstverlening komt uiteraard met de beste garanties die u van een ervaren professional mag verwachten.

maatwerk oplossingen voor daken

Altijd een maatwerk dakoplossing

Het kiezen van een dakopbouw en dakrenovatie gebeurt op basis van diverse factoren. Wij bekijken voor u de huidige daksituatie en de richtlijnen die gelden. Deze factoren combineren wij met uw persoonlijke eisen, wensen en behoeften. Zo kunnen wij een gericht advies uitbrengen betreffende de dakopbouw die het meest geschikt is.

Wij zijn volledig onafhankelijk en allround. Dit wil zeggen dat wij iedere soort dakbedekking kunnen realiseren en dat wij erkend verwerker zijn van vrijwel ieder merk, elke fabrikant en iedere leverancier. Dit stelt ons in staat om u altijd een maatwerk dakoplossing te bieden voor uw dakrenovatie.

Wij werken met een volledig team van vakmensen. Iedere professional is goed getraind, ervaren en specifiek opgeleid voor het betreffende merk en product dat door deze professional wordt verwerkt. Zo hebben wij professionals voor het realiseren van VAEPLAN, TPO, TPE, PVC, POCB, FPO, EPDM, APP bitumen en SBS bitumen dakbedekkingen.

Dit betekent dat wij u altijd de beste vakmensen bieden voor ieder maatwerk dakrenovatie of andere dakoplossing. Deze garantie bieden wij u overigens ook wanneer wij zonnepanelen, sedumdaken, lichtstraten en –koepels, dak veiligheidsvoorzieningen of milieuvriendelijke daken voor u realiseren.

Roofing Service Nederland B.V. is onder meer erkend en ervaren partner en verwerker van:

 • Derbigum
 • Nebiprofa/IKO
 • Canam Sales
 • Resitrix
 • Bik
 • Velux
 • Rockwool
 • Pohl
 • Donkergroen
 • Kingspan
 • Zoontjes Beton
 • Roval
 • Hertalan
 • Unidek
 • Sernafil
 • Icopal
 • Phoenix

Recente projecten

U kunt bij ons terecht voor

Dakrenovatie

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er en dakrenovatie aan de orde is.

Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur. Vervolgens kunnen deze adviseren nader worden bekeken op bouwfysische en windbelasting technische punten door de calculatieafdeling, waarna er een heldere en gespecificeerde offerte kan worden opgesteld.

Dakonderhoud

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen.

Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan Roofing Service Nederland B.V. u een zeer complete dienstverlening bieden binnen een landelijke dekking.

Dakveiligheid

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren.

In Nederland behoren wij tot de belangrijkste spelers op het gebied van dakveiligheid. Wij zijn dan ook in staat om u van A tot Z van dienst te zijn. Dat wil zeggen dat wij u kunnen adviseren, het gewenste systeem kunnen implementeren en zorgen voor de nodige nazorg, inclusief de bijbehorende keuringen.

Sedumdak

Roofing Service Nederland B.V. heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u hierin een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan dakparken, groendaken, zonnepanelen en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die jarenlang meegaan.

Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en eisen betreffende het dak, zodat wij u aan de hand hiervan de beste oplossingen kunnen voorstellen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bijzonder geschikt om te plaatsen op daken die volledig plat zijn of die licht hellend zijn. Helaas is het plaatsen van zonnepanelen niet altijd even eenvoudig. Zo kan het erg lastig zijn om zonnepanelen te plaatsen wanneer het dakoppervlak relatief beperkt is, wanneer de dakisolaties zacht zijn of in het geval van lichte dakconstructies. Roofing Service is dé partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen.

Dakcoating (vloeibare dakbedekking)

Witte daken kunnen worden gerealiseerd met een coating, met bitumendakbedekking of bijvoorbeeld met een soort kunststof dakbedekkingen. Het voordeel van de witte kleur is dat warmte wordt afgeweerd doordat de stralen van de zon weerkaatsen.

Hiermee kan al gemakkelijk een temperatuurdaling van 5 graden Celsius worden gerealiseerd in het gebouw, waardoor de airco aanzienlijk minder hard hoeft te werken. Dit scheelt natuurlijk ook enorm op de energierekening.

diensten dakrenovatie

Dakdekker gezocht voor dakonderhoud of renovatie?