Dakveiligheid

Bel ons op:

(0575) 56 55 55

Dakveiligheid voor uw personeel

Verzorgen van valbeveiliging

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren.

In Nederland behoren wij tot de belangrijkste spelers op het gebied van dakveiligheid. Wij zijn dan ook in staat om u van A tot Z van dienst te zijn. Dat wil zeggen dat wij u kunnen adviseren, het gewenste systeem kunnen implementeren en zorgen voor de nodige nazorg, inclusief de bijbehorende keuringen.

 

Al meer dan 50 jaar een deskundige partij

Roofing Service Nederland B.V. is in 1970 opgericht en dit betekent dat wij meer dan 50 jaar aan ervaring, kennis en expertise kunnen inzetten bij het realiseren van (nieuwe) oplossingen voor onder andere de dakveiligheid. Wij vormen de deskundige partij die altijd een maatwerk oplossing biedt als het gaat om zowel tijdelijke als permanente voorzieningen voor valbeveiliging.

Wij kunnen adviseren over de systemen en vrijwel ieder systeem ontwerpen. Voor een dakveiligheidsplan en een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) bent u bij ons aan het juiste adres, en ook voor het realiseren en het onderhouden van uw systeem staan wij voor u klaar met een hoogwaardige service, inclusief periodieke keuringen.

Zeilstra Beheer B.V. te Zwolle

Hoogwaardig maatwerk

Wij zijn voortdurend in staat zijn om voor u een maatwerk inrichting te realiseren op het gebied van dakveiligheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze inrichting volledig up to date is. De wet- en regelgeving betreffende dakveiligheid wordt voortdurend op de voet gevolgd, evenals de nieuwste richtlijnen en mogelijkheden. Uiteraard zetten wij voor ieder project ook onze veelzijdige ervaring in.

Zo hebben wij al meer dan 7.500 adviezen uitgebracht, zowel project- als organisatiegericht, in de vorm van dakveiligheidsplannen, RI&E’s, MJOP’s en PvE’s. Daarnaast hebben wij meer dan 7,5 miljoen vierkante meter dakvlak met veiligheid in onderhoud gerealiseerd en ruim 25.000 stuks permanente valbeveiligingsankers door heel het land gemonteerd.

 

Is valbeveiliging op platte daken echt nodig?

Zowel de Arbowet als het nieuwe Bouwbesluit leggen de verantwoordelijkheid bij pandeigenaren en –beheerders als het gaat om het realiseren van een veilige werkomgeving op het dak. Diverse werkzaamheden moeten op het dak worden uitgevoerd.

Onder meer vakmensen zoals schilders, glazenwassers, onderhoudsmonteurs, dakdekkers, inspecteurs en installateurs moeten regelmatig het dak betreden om diverse werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is het realiseren van een veilige werkomgeving op het dak een vereiste.

 

Welke maatregelen dient u te treffen?

Het is op voorhand niet te zeggen welke maatregelen voor u noodzakelijk zijn. Dit hangt geheel af van het pand, en dan met name uiteraard van de huidige omstandigheden op het dak. Daarnaast moet worden bepaald in hoeverre uw dak door vakmensen wordt betreden en voor welke werkzaamheden dit gebeurt.

Al deze factoren kunnen wij voor u vaststellen door een RI&E, een Risico- Inventarisatie en Evaluatie, uit te voeren. Dit rapport biedt ons de nodige basis om een deskundig advies uit te brengen over de maatregelen die in uw specifieke geval noodzakelijk zijn. Uiteraard kunnen wij u direct adviseren over de veiligheidsoplossingen die hierbij aansluiten.

 

Een zeer complete service

Roofing Service Nederland B.V. is geautoriseerd om een zeer complete dienstverlening te bieden, van advies tot nazorg. Het hele traject kan in eigen beheer worden uitgevoerd, waardoor u ook slechts met een enkel aanspreekpunt te maken heeft.

Wij voeren een RI&E voor u uit en stellen een dakveiligheidsplan voor u op. Vervolgens kunnen wij de gewenste voorzieningen voor u implementeren en voorzien wij u van een gerichte training en een technisch handboek voor het betreffende aangebrachte systeem.

Uiteraard is het van groot belang dat de maatregelen niet alleen op het moment van installeren van hoge kwaliteit zijn, maar dat zij dit ook blijven. Wij bieden dan ook de garantie dat de veiligheidsvoorzieningen voortdurend blijven functioneren naar behoren. Deze garantie kunnen wij u bieden door het uitvoeren van keuringen en periodieke verplichte inspecties.

Indien nodig wordt dit gecombineerd met onderhoudswerkzaamheden aan het dak ter verbetering van de dakveiligheid. Ook deze werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Hiervoor hebben wij geautoriseerde, zeer ervaren en goed opgeleide vakmensen in ons team.

Recente projecten

U kunt bij ons terecht voor

Dakrenovatie

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er en dakrenovatie aan de orde is. Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur. Vervolgens kunnen deze adviseren nader worden bekeken op bouwfysische en windbelasting technische punten door de calculatieafdeling, waarna er een heldere en gespecificeerde offerte kan worden opgesteld.

Dakonderhoud

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen. Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan Roofing Service Nederland B.V. u een zeer complete dienstverlening bieden binnen een landelijke dekking.

Dakveiligheid

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren. In Nederland behoren wij tot de belangrijkste spelers op het gebied van dakveiligheid. Wij zijn dan ook in staat om u van A tot Z van dienst te zijn. Dat wil zeggen dat wij u kunnen adviseren, het gewenste systeem kunnen implementeren en zorgen voor de nodige nazorg, inclusief de bijbehorende keuringen.

Sedumdak

Roofing Service Nederland B.V. heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u hierin een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan dakparken, groendaken, zonnepanelen en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die jarenlang meegaan. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en eisen betreffende het dak, zodat wij u aan de hand hiervan de beste oplossingen kunnen voorstellen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bijzonder geschikt om te plaatsen op daken die volledig plat zijn of die licht hellend zijn. Helaas is het plaatsen van zonnepanelen niet altijd even eenvoudig. Zo kan het erg lastig zijn om zonnepanelen te plaatsen wanneer het dakoppervlak relatief beperkt is, wanneer de dakisolaties zacht zijn of in het geval van lichte dakconstructies. Roofing Service is dé partner als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen.

Dakcoating (vloeibare dakbedekking)

Witte daken kunnen worden gerealiseerd met een coating, met bitumendakbedekking of bijvoorbeeld met een soort kunststof dakbedekkingen. Het voordeel van de witte kleur is dat warmte wordt afgeweerd doordat de stralen van de zon weerkaatsen. Hiermee kan al gemakkelijk een temperatuurdaling van 5 graden Celsius worden gerealiseerd in het gebouw, waardoor de airco aanzienlijk minder hard hoeft te werken. Dit scheelt natuurlijk ook enorm op de energierekening.

diensten-dakveiligheid

Wilt u uw dakveiligheid verbeteren?