Diensten die wij leveren

Wat wij doen

Dakdekkersbedrijf Roofing Service Nederland BV beschikt over de deskundigheid om ieder project van een  optimale dakbedekking te voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in alle baanvormige dakbedekkingen zoals A.P.P./ S.B.S. /E.P.D.M. /P.V.C. /E.P. /E.C.B. /F.P.A. en dakshingles. Of het nu gaat om het aanbrengen van complete daksystemen voor grote of kleine renovatieprojecten, de ontwikkeling van een plan voor dakonderhoud of nieuwbouwprojecten, onze vrijblijvende technische adviezen en offertes geven u helder inzicht in de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. Roofing Service Nederland b.v. werkt volgens de verwerkingsvoorschriften en uitvoeringsrichtlijnen volgens het dakboekje van Bureau Dakadvies (BDA)/ Vebidak.

Roofing Service Nederland B.V. is al meer dan 50 jaar actief in het voeren van resultaatgericht en planmatig onderhoud en beheer van daken op meer dan 1.500 locaties verspreid door heel het land. Wij verzorgen het dakonderhoud van A tot Z, waarbij wij met een beproefde formule aan de slag gaan. Deze wordt voortdurend aan de meest strenge kwaliteitscontroles onderworpen om de beste garanties te kunnen bieden. Naast het bieden van periodiek onderhoud van uw dak hebben wij ook een calamiteitenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

dak verduurzamen

Dakonderhoud

Roofing Service Nederland is gespecialiseerd in het onderhouden van baanvormige bitumen en kunststof dakbedekkingssystemen. Vakkundig inspecteren, reinigen, onderhouden, repareren en rapporteren: voor onze ervaren en goed geoutilleerde onderhoudsinspecteurs is het allemaal dagelijks werk.

Dakrenovatie

Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en hardnekkig.  U kunt de levensduur van uw dak met jaren verlengen door o.a. goed onderhoud te plegen. Wanneer onderhoud niet meer voldoende is, is renovatie een optie. Elk dak krijgt te maken met problemen zoals veroudering, vervuiling en vervolgens ook lekkages. Het is aanbevolen om een dak inventarisatie te laten uitvoeren.

diensten dakrenovatie
diensten-dakveiligheid

Dakveiligheid

Wilt u ook veiligheid voor uw personeel dat bijvoorbeeld op het dak moet staan? Of is het risico dat één van uw medewerkers naar beneden valt gewoon te groot? Wilt u als gebouweigenaar geen juridische procedures? Maak dan gebruik van een goede valbeveiliging. Zo heeft u een veilige werkomgeving voor u zelf en uw personeel.