De IKO Roof Concept Partner bijeenkomst 2018

 In Geen categorie

Op woensdag 25 april 2018 was het dan zover. Vanuit Brummen vertrokken we naar Ophemert voor de IKO Roof Concept Partners bijeenkomst. Op uitnodiging van IKO werden we hartelijk
ontvangen in de prachtige vergaderruimte van Flora Nova.

Middels een presentatie van Ronald Vermeer, directeur IKO, kregen we een overzicht van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ondanks wat tegenslagen, zoals de PIR-crisis, hebben steeds meer bedrijven voor een dakbedekking gekozen die is aangebracht volgens 1 van 3 drie IKO Roof Concepten.

Ook Roofing Service Nederland, als zijnde IKO Roof Concept Partner, heeft het afgelopen jaar meerdere gebouwen van een IKO Roof Concept voorzien. De all-in-one dakbedekkingssystemen worden gelukkig inderdaad steeds populairder. En dat is natuurlijk fantastisch nieuws, omdat de IKO Roof Concepten bijdragen aan duurzaamheid en aan een gezonder milieu.

 

 

Sedumzaden voor sedumdak

Naast presentaties van Ronald Vermeer, kregen we een presentatie van Rob Nieuwpoort van BVkwadraat, welk bedrijf een zogenaamde energiescan kan uitvoeren t.a.v. een bepaald gebouw. Door een dergelijke scan uit te laten voeren kunt u erachter komen onder welk energielabel uw bedrijfspand is te scharen. Dit is zeer belangrijk, want bent u ook al op de hoogte van het feit dat vanaf 2021 alle kantoorpanden verplicht zijn om minimaal aan het energielabel ‘C’ te voldoen? Dit op risico dat u uw panden niet kunt verhuren of verkopen?! Roofing Service Nederland kan u helpen om aan het energielabel C te gaan voldoen, bijvoorbeeld door middel van Bij-isoleren of het aanbrengen van witte Carrara dakbedekking op uw daken.

Over die witte Carrara gaf Marc Poppe dan ook nog een presentatie. Want wat voor een prachtig product is deze dakbedekking toch wel niet. De Air Care Technology zorgt voor een luchtzuiverend effect en de speciale witte leislag zorgt voor reflectering van het zonlicht voor maar liefst 87%! Zo blijft het met de Carrara dakbedekking op een warme zomerse dag lekker koel in uw woning en of kantoorpand.

 

Na de presentaties kregen we een rondleiding door de tuinen van Flora Nova, welke als strategisch partner van Iko, zowel tuinen als daktuinen van groen kan voorzien. Voor ons natuurlijk met name interessant: de Sedum plantjes.

Interesse in een IKO Roof Concept dak?

Bent u al toe aan een Iko Roof Concept dak? Dan bent u bij Roofing Service Nederland aan het juiste adres! Wij zijn 1 van de 25 Concept Partners en de enige in heel Gelderland en dat zal voorlopig ook zo blijven, doordat er in beginsel geen nieuwe partners meer bijkomen. Kies vandaag voor duurzaam en groen. Kies voor een dak gemaakt door Roofing Service Nederland!

 

Recent Posts

Leave a Comment

roofing service energielabel kantoorMileustraat Roofing Service Nederland