“IKO Roof dakconcepten passen perfect in onze visie”

 In Geen categorie

Daniel Dorland,
directeur Roofing Service en
IKO roof concept partner

daniel dorland roofing service

De IKO roof concepten passen heel goed in onze strategie en visie. Vandaar dat we ons ook goed voelen in dit IKO roof partnership. Bij de all-in one IKO Roof concepten zijn alle producten op elkaar afgestemd en ze onderscheiden zich door een aantal specifieke kwaliteitskenmerken en vereisten:

• Alle producten zijn hoogwaardig.
• De daksystemen hebben een kwaliteitswaarborging en hebben het BDA Agrément®.
• De projecten worden op een transparante werkwijze door IKO opgevolgd
• Alle fasen worden in een compleet projectdossier geregistreerd.
• Dit kwaliteitsproject resulteert in de verzekerde all-in-projectgarantie 10+5 jaar.
• Met de IKO roof concepts kiest Roofing Service niet alleen voor duurzaamheid in ecologische zin, maar ook voor kwaliteitsgarantie.

iko roof concepten

Het ECO roof van IKO

Het ECO roof van IKO Om optimale zekerheid te kunnen bieden is het IKO eco roof concept samengesteld uit perfect op elkaar afgestemde materialen die uitvoerig getest zijn op duurzaamheid en waterdichtheid. Alleen bij toepassing van de in het BDA Agrément® genoemde materialen, het volgen van de beschreven werkwijze en verwerking door gecertificeerde dakdekkers mag een dak zich een IKO eco roof noemen.

all in one daksystemen

De witte bitumen dakbaan voor het ECO dak

IKO carrara is een ECO dakbaan die de CO2-emissies beperkt waardoor de totale ecologische voetafdruk van het dak gereduceerd wordt.
Het witte reflecterende mineraal aan de bovenzijde is voorzien van de “Air Care Technology” die luchtzuiverend werkt. Stikstof- en zwaveloxide worden onder invloed van UV-licht omgezet in milieuneutrale stoffen die weggespoeld worden door regen. De toplaag zuivert de lucht en reduceert fijn stof, ze reflecteert hitte en vermindert zo de temperatuur ter hoogte van de dakbaan met ruim 30°C. De lagere temperatuur van het dakvlak geeft een hoger rendement aan de zonnepanelen.

De energie-efficiënte PIR-isolatie voor het IKO roof concept

Deze daken garanderen een duurzame waterkering en bieden optimaal comfort door de hoge isolatiewaarde van de IKO enertherm PIR isolatie

Recent Posts

Leave a Comment

stichting hond kan de was doenroofing service energielabel kantoor