Menzis voorzien van duurzame dakbedekking

 In Geen categorie

In september 2016 is een deel van het kantoor van Menzis in Enschede (Totaal dakoppervlak 667m.2) voorzien van een nieuwe duurzame dakbedekking. De bestaande dakbedekking is compleet gesloopt en vanaf de betonvloer opnieuw opgebouwd met het zogeheten IKO Roof Concept. In dit concept wordt enkel en alleen maar hoogwaardige materialen verwerkt. Tevens heeft dit concept een BDA Agrément en een levensduurverwachting van 35 jaar!  De toplaag van het nieuwe systeem heeft een reducerende werking op stikstof- en zwaveloxides (NOX en SOX) en op koolstofdioxide (CO2). Er wordt in totaal 553 kg. CO2 bespaard.

24-uurs service en beheer van daken

 

Reactie medewerker Menzis

Henk Hogenkamp (Facilitair Bedrijf, Menzis):

“We willen bij Menzis dat onze activiteiten niet vervuilend zijn. En daarbij kijken we ook naar onze huisvesting. We maken onze gebouwen steeds energiezuiniger en milieuvriendelijker.

Duurzaamheid is voor Menzis daarom een vast criterium bij de keuze van onze leveranciers. We verwachten dat zij iets bijdragen aan ons duurzaamheidsbeleid. De oplossing van Roofingservice Nederland voor ons kantoor in Enschede sloot daar naadloos bij aan.

Vervolgens hebben ze die oplossing ook professioneel en adequaat uitgevoerd. Tijdens het project waren alle betrokken medewerkers van Roofingservice Nederland, van mijn contactpersoon tot de dakdekkers makkelijk benaderbaar en werkten netjes en volgens afspraak.

Het resultaat mag er zijn en we kijken dus dik tevreden terug op een geslaagd project.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

DakinspectieEmerhuys Zutphen