Nieuw project in Maastricht

 In Geen categorie

Eind januari 2017 is Roofing Service Nederland gestart met een mooi project in Maastricht (Totaal dakoppervlak 7.677m2). Het gaat om een winkelcentrum waar deels de bestaande dakbedekking + isolatie compleet vernieuwd wordt, tevens wordt er een deel van de bestaande dakbedekking voorzien van een nieuwe toplaag.

De opdrachtgever heeft gekozen voor hoogwaardige kwaliteit dakbedekking van het merk Derbigum.

De traditionele dakbanen Derbigum SP FR en Derbicolor FR die op dit traject worden gebruikt hebben een bewezen levensduur van 35 jaar. Om de opdrachtgever te verzekeren dat naast het materiaal ook de applicatie en constructie voldoet, wordt het project tijdens de uitvoering gecontroleerd en vindt er een eindinspectie plaats, waarna de met Derbigum afgesproken verzekerde Titanium garantie van 10 jaar wordt verstrekt.

 

Getuigschrift sedumdak

Roofing Service Nederland is Derbigum Dealer vanaf 1 september 2015.

In de afgelopen 1,5 jaar hebben we gezamenlijk diverse mooie projecten mogen realiseren. Mede door de veranderde filosofie binnen RSN van nieuwbouw dak aannemer naar meer renovatie partner voor opdrachtgevers zijn de raakvlakken met Derbigum ook steeds meer in zicht gekomen.

Samen de markt bewerken van 2 kanten de opdrachtgevers bedienen en daar waar mogelijk ontzorgen. Het verschil kunnen maken en steeds de juiste oplossing kunnen aandragen waar de praktijk om vraagt. Dit past naadloos in de filosofie van Derbigum. Zoals boven reeds aangehaald, zijn deze projecten veel al complex. Dan is het zaak om als bouwteam samen te werken en korte lijnen te hebben tussen, opdrachtgever en Dak aannemer en Derbigum. Vooral bij deze renovatieprojecten komt het aan op de creativiteit van de dakdekker. Het is soms geven en nemen en oplossingen aandragen met maar 1 doel, een tevreden opdrachtgever. Zodat bij een volgend project de opdrachtgever weer automatisch bij ons komt en weet dat er alles aan gedaan wordt om het project tot een goed einde te brengen.

Duurzaamheid en bewezen levensduur staan hoog in het vaandel van Derbigum, wij doen geen concessie aan kwaliteit, niet voor wat betreft onze producten, maar ook niet voor wat betreft onze systemen en toepassingen. Meestal op vraag van de opdrachtgevers worden regelmatig projecten bezocht en inspectierapporten gemaakt. Deze manier van contact houden en de vinger aan de pols houden, wordt als prettig ervaren en maakt de vertrouwensband hechter.

Tevens worden in opdracht van een groot aantal opdrachtgevers regelmatig adviezen en renovatie voorstellen gemaakt, uitgewerkt met Derbigum voorgeschreven systemen. Bij de aanbesteding is het dan zaak, dat de Derbigum Dealers de aanvraag verkrijgen. Hierna kunnen zij zich verder onderscheiden van andere partijen, door het uitgeven van een Titanium Verzekerde Garantie.

In dit traject wordt op een dergelijk werk minimaal 1 maal een controle uitgevoerd door Bureau Dak Advies als onafhankelijk adviesorgaan.  RSN als Derbigum Dealer kan exclusief deze all inn verzekerde garantie afgeven. Duurzaamheid is ook groen als filosofie. Derbigum is de enige fabrikant die daadwerkelijk in huis recyclet. 4000 ton recyclaat per jaar. Door het gebruik van ons NT-gamma wordt ook nog eens aantoonbaar CO2 gereduceerd, passief gekoeld etc. Standaard kan een Dealer een terugname garantie certificaat aanbieden aan de opdrachtgever. Bij sloop of na 30-35 jaar willen wij graag de materialen terug, deze worden dan weer als grondstof ingezet voor onze nieuwe producten.

Wij moeten samen een project tot een goed einde brengen, en kunnen zeggen, u heeft een goede keuze gemaakt, dit project ligt >35 jaar. RSN past perfect in deze filosofie.

Persoonlijk ben ik blij met onze Dealer RSN, vooral de wijze waarop wij onderling contact hebben en communiceren. Soms kritisch, maar dat is goed, zo blijf je samen alert en gaan we voor mooie resultaten. 

 

Citaat Elbert de Graaf (Derbigum Nederland)

derbigum

Recent Posts

Leave a Comment

Emerhuys Zutphendakrenovatie rensa groep