Roofing Service wint Europese Aanbesteding dakonderhoud Gemeente Arnhem

 In Geen categorie

Roofing Service Nederland b.v. heeft onlangs de Europese aanbesteding gewonnen voor het onderhoud en beheer van de daken op de gebouwen van de Gemeente Arnhem. De aanbesteding was niet alleen gebaseerd op de laagste prijs maar tevens werd er geselecteerd op andere onderdelen zoals milieu, duurzaamheden, responstijden bij calamiteiten etc.

Roofing Service Nederland b.v. kwam als beste dakdekkersbedrijf uit de bus en gaat een convenant aan met de Gemeente Arnhem voor een periode van 10-15 jaar. Roofing Service Nederland b.v. is blij met deze opdracht met name daar veel personeelsleden in het Arnhemse woonachtig zijn, dus kort bij de werkplek de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast was de Gemeente Arnhem voor Roofing Service Nederland b.v. altijd nog de ontbrekende schakel in een keten aan gemeenten waarvoor zij werkzaamheden uitvoeren. De Gemeente Arnhem is gegaan voor kwaliteit en die kwaliteit kan Roofing Service Nederland b.v. haar bieden.

Samen met de Gemeente Arnhem gaan we kijken hoe we naar een heel gedegen dakenbeheer  toe kunnen met als doel dat de kwaliteit naar een hoger niveau gaat. Wij danken de Gemeente Arnhem en zullen als partner in het kader van daken ons uiterste best doen om de afspraken waar te maken.

Recent Posts

Leave a Comment

Dakdekkersbedrijf Roofing Service NederlandMaatschappelijk verantwoord ondernemen Roofing Service Nederland