Veiligheidsvoorzieningen bij Owens Corning

 In Geen categorie

In opdracht van Owens Corning, gevestigd te Apeldoorn, heeft Roofing Service Nederland B.V. in het kader van veiligheid 2 projecten mogen verzorgen.
Doordat er aan de bestaande kooiladders in de vele fabriekshallen nog geen safetygate was uitgerust, bestond de wens van Owens Corning om al deze kooiladders uit te rusten met een safety gate. Roofing Service Nederland B.V. heeft bij 7 kooiladders de safety gate gemonteerd.

Tijdens de jaarlijkse inspectie valbeveiliging, is gebleken dat er 1 lijnsysteem is afgekeurd op 1 dakvlak. De wens van Owens Corning was om dit systeem te vervangen door een nieuw lijnsysteem. Roofing Service Nederland heeft het oude lijnsysteem gedemonteerd en hier een nieuw Seculine®Vario-lijnsysteem gemonteerd op de wandbeplating.

leverancier safety gate

Wie is Owens Corning:

Owens Corning: Marktleider in Glasvezeltechniek

Al meer dan 75 jaar is Owens Corning wereldwijd dé toonaangevende producent van duurzame bouwmaterialen. Owens Corning is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van glasvezeltechnologie.

In Apeldoorn zijn er zo’n 170 medewerkers actief met de hightech productie van glasvezelvlies. Je komt het dagelijks tegen en vaak zonder dat je het merkt. Het wordt gebruikt in onder andere vloerbedekking en plafondplaten, maar bijvoorbeeld ook in vliegtuigen en auto’s. Owens Corning is bijzonder trots op het feit dat zij marktleider zijn in de productie van plafondplaten waar glasvezelvlies in is verwerkt, wereldwijd! Niet voor niets dat zij zeggen: een wereldbedrijf in Apeldoorn! De vraag naar glasvezelvlies zal naar verwachting blijven groeien. Het productieproces ervan is complex en dat is ook een van de redenen waarom zij al 30 jaar groeien, Owens Corning is er namelijk erg goed in. Zo goed dat er geen fabriek is in de wereld die hun kwaliteit kan evenaren. Die kwaliteit en groei kunnen zij alleen waarborgen als ze blijven investeren, in hun mensen en productiefaciliteiten.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Owens Corning, dit zijn ook de pijlers binnen Roofing Service Nederland B.V. vandaar ook dat Owens Corning heef gekozen voor Roofing Service Nederland B.V. als partner voor hun gehele dakenbeheer!

Terugkomend op de jaarlijkse inspectie, verzorgt Roofing Service Nederland B.V. tijdens deze inspectie alle controles en keuringen voor Owens Corning. Dit zijn keuringen van kooiladders, gevelladders, veiligheidssystemen ( lijnsystemen, ankerpunten) en PBM sets. Al met al dus het complete pakket!

Wij zijn trots en verheugd dat wij Owens Corning als klant mogen noemen!
Op een fijne voortzetting!

Recent Posts

Leave a Comment

iko carrara toplaag met zonnepanelenbedrijfswagen roofing service